Nie jesteś zalogowany. Wejdź do gry lub zarejestruj się jeszcze raz.
O wszystkim i o niczym! Tylko nie o Legendzie!
Bardzo prosta zasada: wpisujecie tytuł wykonawcy i piosenki, którą w danej chwili słuchacie, czy to radiu, czy na mp3-ójce, pc-ecie etc. A więc...
Skojarzenia chyba większość wie jak w to się gra :smile: piszemy słowo a druga osoba pisze co z tym słowem jej się kojarzy :yes:zaczynamy ...
Proponują małą zabawę :) Zabawa polega na wypowiedzeniu życzenia, co chciałoby się otrzymać, kolejna osoba wstawia zdjęcie na którym znajduje się...
Witam wynajmę bojowego zorba na golemy gliniane, cena do uzgodnienia
wpisuje pierwszze słowo następna osoba zaczyna nowe słowo na ostatnią literke tego słowa ale musi być związane z drugim wyrazem :) ja zaczne ...
Znacie jakieś ciekawe, lub warte powtórzenia a nawet zapamiętania Aforyzmy lub cytaty (niezwiązane z grą)? Jeśli tak, proponuję je tu umieszczać. Ja...
Kontynuacja gry ze starego forum. :smile: Zasady się nie zmieniły - można dalej prowadzić zabawę. A więc: Ban dla Admin, za zmianę forum.
A to taki mały temat dla tych co lubią pisać dużo postów Gra jest prosta jak barszcz podam przykłady: 1- kot 2- psy 3- ryby i ...
Wpisujcie tak jak kiedyś. Ja piszę Wam coś typu "woda czy ogień" a wy wybieracie i piszecie nowe. :) TurboDymoMan czy CiapMan?
Do Drużyny A należą osoby z nickiem zaczynającym się na litery: A C E G I K M O Q S U V W oraz osoby, których nick zaczyna się cyfrą. Do...
Wojna smoków zmienia nazwę na KURIER FEO!:smile: Kurier Feo/ 3 wydanie Zamknięta aukcja a nagrody już ustalone! Bitwa z Diablo
Chciałabym kontynuować tutaj temat najlepszych tekstów z czatów:) Ten tekst pochodzi akurat z profilu jednego gracza:D "Jeste spoko wrzócam na...
Od teraz w tym temacie będzie się pojawiał się co kilka dni tekst dotyczący gry- Gazeta "Wojny Smoków". Wojny Smoków-magazyn informacyjny wydanie...
Możecie opisywać tu śmieszne przypadki które zobaczyliście.A oto mój: Koleś zaatakował kretsa[1] zdjął zbroję i rzucił berona,jak się go spytałem o...
HEJ! Na starym forum było coś takiego jak "Żarty" czy coś. Zasada jest prosta.. Wchodzisz i wpisujesz kawał. Najlepiej jeśli będzie o...
I jak tam wrażenia po ogloszeniu naszej narodowej piosenki granej przed każdym naszym meczem na Euro? :lol: Dla tych którzy nie slyszeli :smile:...
Dawno temu żyły dziwne przyjaciółki. Jedna była człowiekiem ( Leliana ), a druga magmarem ( Sabrina ). To one sprawiły, że naród magmarów i ludzi...
15:45 Przecietniak: to tak jak 12 na pol ile daje 15:45 Mad Hostage » Coniglietta: multiplication is before addition :D 15:45 Przecietniak: zawsze...
zna ktos jakies pdobne gry do legendy? warunek musi byc taki ze w grze nie moze byc oplcji wplaty realnych pieniedzy, moze byc np. miesieczny...
pisać:dance: ja tak !!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Regulamin forum